Videos.

IMG 20220402 WA0006 1

Op 30 maart organiseren wij van 9.00 tot 11.00 een open ochtend. Het team, onze ouders en leerlingen vertellen en laten u graag zien hoe wij werken.

U bent op zoek naar de juiste school voor uw kind. Een open ochtend is bij uitstek geschikt om kennis te maken met onze school. U als ouder of verzorger kunt zien hoe ons onderwijs eruit ziet.
Onder het genot van een kop koffie of thee kunt u in gesprek met ouders en de directie van onze school. Onze leerlingen van groep 8 laten u graag de school zien.

Ook uw kind is van harte welkom om mee te komen. Speciaal voor peuters hebben we een programma georganiseerd in onze speelzaal.

Meld u aan via de aanmeldknop en graag tot 30 maart!

Blur child classroom 256468

Nieuwe leerlingen zijn uiteraard van harte welkom op Passe-Partout.
Wij raden u aan om u te gaan oriënteren op een basisschool wanneer uw kind drie jaar is.

Vanwege de zorgvuldigheid worden alle ouders eerst uitgenodigd voor een persoonlijk kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek ontvangt u nadere informatie over de school, krijgt u een rondleiding en ontvangt u een inschrijfformulier.

Via onderstaande button kunt u meteen een afspraak inplannen op een beschikbare tijd. Kennismakingsgesprekken worden gevoerd op maandag, woensdag en vrijdag. Voor een kennismakingsgesprek op afwijkende tijden en dagen, kunt u contact opnemen via 06-23229736.

Looking for the right school for your child?