Videos.

Isala theater 3

GROEPEN 8 IN HET ISALA THEATER

Op 16 september 2022 zijn de groepen 8 naar het Isala Theater geweest om de voorstelling 'Jaap en de Bonenstaak' te bekijken. Het decor was mooi opgezet en het verhaal was fantasierijk. Onze Flo uit groep 8C speelt in deze voorstelling in diverse rollen.
26 september 2022 - geschreven door Nova en Zoë uit groep 8C

Het was heel mooi opgezet! Een mooi fantasie verhaal en ze hadden mooie
kostuums. Flo speelde meerdere rollen, een elfje, een vuurvliegje en een
figurant. Het verhaal ging over een jongen en meisje (nichtje en neef) die
wonen in een dorpje in het bos.

IMG 0658

BUDDY BENCH

In september is op ons schoolplein een 'buddy bench' geplaatst, vriendenbankje in het Nederlands. Leerlingen van onze school gaan op dit vrolijk gekleurde bankje zitten als zij even alleen zijn en graag samen met iemand willen spelen.
19 september 2022

Het idee van 'buddy bench' komt overgewaaid vanuit het buitenland. Christian Bucks dacht van jongs af aan leerlingen die alleen waren tijdens de pauze. Christian opperde als kind van school een 'buddy bench' op zijn school. De buddy bench wordt inmiddels in veel landen geplaatst en gebruikt.

Het doel van een buddy bench is om kinderen te helpen die zich alleen voelen, of eens met een ander kind willen spelen. Als andere kinderen iemand op het bankje zien zitten, lopen zij naar het bankje toe om dit kind uit te nodigen om mee te spelen. De buddy bench leert kinderen om empathie te tonen, aardig voor elkaar te zijn en met andere klasgenoten om te gaan.

Het idee is ontstaan in de Medezeggeschapsraad van de school. Na het een tijdje te hebben uitgeprobeerd, werd in schooljaar 2022-2023 een mooie bank geplaatst door ouders van onze school. Vooralsnog wordt de bank gebruikt door leerlingen van groep 1 en 2.

We hopen op veel mooie nieuwe vriendschappen!


IMG 20220402 WA0006 1

Op 30 maart organiseren wij van 9.00 tot 11.00 een open ochtend. Het team, onze ouders en leerlingen vertellen en laten u graag zien hoe wij werken.

U bent op zoek naar de juiste school voor uw kind. Een open ochtend is bij uitstek geschikt om kennis te maken met onze school. U als ouder of verzorger kunt zien hoe ons onderwijs eruit ziet.
Onder het genot van een kop koffie of thee kunt u in gesprek met ouders en de directie van onze school. Onze leerlingen van groep 8 laten u graag de school zien.

Ook uw kind is van harte welkom om mee te komen. Speciaal voor peuters hebben we een programma georganiseerd in onze speelzaal.

Meld u aan via de aanmeldknop en graag tot 30 maart!

Blur child classroom 256468

Nieuwe leerlingen zijn uiteraard van harte welkom op Passe-Partout.
Wij raden u aan om u te gaan oriënteren op een basisschool wanneer uw kind drie jaar is.

Vanwege de zorgvuldigheid worden alle ouders eerst uitgenodigd voor een persoonlijk kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek ontvangt u nadere informatie over de school, krijgt u een rondleiding en ontvangt u een inschrijfformulier.

Via onderstaande button kunt u meteen een afspraak inplannen op een beschikbare tijd. Kennismakingsgesprekken worden gevoerd op maandag, woensdag en vrijdag. Voor een kennismakingsgesprek op afwijkende tijden en dagen, kunt u contact opnemen via 06-23229736.

Looking for the right school for your child?